Hemsidor som gynnar er affär

Vår Webbyrå bygger hemsidor som är:

Byggda för att stärka ert företag
Säkra, snabba och responsiva
Användarvänliga och kundorienterade

Behöver ditt företag en hemsida som gör skillnad? Då hjälper vi dig gärna. Att ha en bra och relevant hemsida är viktigare nu än någonsin. Sökningar och nästan all din marknadsföring leder till hemsidan – ditt skyltfönster.

Vi hjälper till att identifiera vad som kan göra skillnaden för er. Vi hjälper dig att få en hemsida som kommunicerar ert företags positiva värden och leder besökaren rätt. Vår ambition som lokalt mediehus är att kunna hjälpa företag i regionen att blomstra 🌸.

Kontakta oss för att prata hemsidor!

 • Se några av våra senaste case här

  SOPHIAS STÄD & SERVICE

  GUSTAV KARLSSONS SNICKERI

  WALLGÅRDS FÄRG

  ÖLANDS SKÖRDEFEST

  MÅRTENSSON CONSULTING

  ORRANÄS GLASBRUK

  STELE ENTREPRENAD

  ÖBERGS MODEHUS (Flexpaket 2)

  KTBAB (Flexpaket 2)

  MÅLERIFIRMA LARS-ÅKE JONSSON (Flexpaket 3)

  GÄLLSTAD FÄRG OCH MANUFAKTUR (Flexpaket 2)

  LARS ALDORSSONS BYGG (Flexpaket 3)

  PROJEKTBYGGARNA (Flexpaket 2)

  FOLKEBYGG (Flexpaket 3)

  BELLIUM VÅRD (Flexpaket 2)

   

   

  TOFTA BIL

  WATERBOYS

  MEDIEKOMPASS ELEVSIDOR

  GRILLTÄLTET

  NISSES VARUHUS

  HÖGALID FOLKHÖGSKOLA

  FARMERRAIN

  NÄRSTADS VÄSKOR (Flexpaket 2)

  LÖTTORPS BETONG (Flexpaket 3)

  STARCENTER (Flexpaket 2)

  TUSSES TVÄTTERI (Flexpaket 2)

  LANDTMANNAAFFÄREN (Flexpaket 2)

  DANIELSONS HERR & DAM (Flexpaket 2)

  ÖLANDS GRÄVTJÄNST (Flexpaket 3)

  TIMMELE MÅLERI (Flexpaket 3)

  PKN Consulting (Startpaket)

  Säkra lösningar byggda i Wordpress

  Din plattform byggs i världens största publiceringsverktyg WordPress, som är både användarvänligt och säkert för dig som kund. Vi hjälper dig från planering till färdig produkt. Hos oss kan du även få hjälp med vidareutveckling och underhåll av dina tillägg och plugins.

  Vi utgår från ditt behov

  Vi hjälper till att identifiera vad som kan göra skillnaden för er. Sedan skräddarsyr vi både design och funktionalitet. Du får en hemsida som kommunicerar ert företags positiva värden och leder besökaren rätt.

  Du har säkert önskemål och tankar om design och funktion utifrån er verklighet. Design som signalerar företagets värden och som går i linje med positionering och image. Funktionalitet som leder din kund rätt och säkerställer att ditt företag hittas vid Google-sökningar. Vi hjälper dig från planering till färdig produkt.

  Kontakta oss så lyssnar vi!

  Digital Närvaro

  En bra hemsida är inte en ensam ö. Vi på Barometern-OT hjälper till att se över hela er digitala närvaro. Vi har bra kompetens inom digital produktion, marknadsföringsstrategier och målgruppsanalyser och vi erbjuder tjänster inom SEO, SEM och sociala medier.

  Nyfiken? Läs mer om vår strategitjänst här. Annars, slå en signal eller maila oss så berättar vi mer.

  Mallade hemsidor

  Vi kan också erbjuda mallade, paketerade hemsidor. Det har vi gjort för dig som behöver en bra och säker hemsida, men där det inte finns specifika behov eller önskemål på funktionaliteter eller egen unik design.

  Se våra paketerade hemsidor här:

  E-handel Flex

  E-handel Flex är en möjlighet för dig som kund att starta en e-handel till ett lågt pris med snabb leveranstid. Du får en modernt utformad webbshop som du äger och vi garanterar snabba laddtider, underhåll av sajten och vår personliga support finns tillgänglig varje vardag.

  E-handel Flex skapas och lanseras utifrån ramar och valmöjligheter och eventuella tillägg som finns beskrivet på den här sidan.

  Pris: 50.000 kr + avgift för webbhotell inklusive uppgraderingsavtal: 12.900 kr/år.

  Se demosidor på E-handel Flex här

  Demo 1

  Demo 2

  Demo 3

  Flexpaket

  Ett flexpaket är en mallad hemsida, fast med många möjligheter. Du har bland mycket annat möjlighet till film på startsidan, snygga hovereffekter, integrerat instagramflöde, hamburgermeny, nyhetssida mm.

  Du har möjlighet att redigera din sida själv. Flexpaket skapas och lanseras utifrån ramar och valmöjligheter och eventuella tillägg som finns beskrivet på den här sidan.

  Pris: 30.000 kr + avgift för webbhotell inklusive uppgraderingsavtal: 6.200 kr/år.

  Se exempel på Flexpaket här

  Demo 1

  Demo 2

  Demo 3

  Se kundcase på de tre olika Flexpaketen här

  Jetpak Blekinge. Flexpaket 3

  Fotriktigt. Flexpaket 1

  Joli Hemhörnan. Flexpaket 2 + tillägget produktvisning

  Bengts Färg. Flexpaket 3

  Startpaket

  Vi har skapat en lösning för dig som behöver de enklaste funktionerna.  Du har möjlighet att redigera din sida själv. Ett startpaket byggs inom ett fast ramverk vilket medför en enkel beställning och kort leveranstid till ett väldigt överkomligt pris.

  Pris: 18.500 kr + avgift för webbhotell inklusive uppgraderingsavtal: 4.100 kr/år

  Se demosida på Startpaket här:

   

  Se exempel på startpaket här:

  PKN Consulting

  BRANSCH: Transport/Maskin/Brand


  Trumgaller

  BRANSCH: Entreprenad


  Grattes

  BRANSCH: Detaljhandel


  Bokslut syd

  BRANSCH: Redovisningsbyrå


  Sandby pensionat

  BRANSCH: Hotell


  Franks städ

  BRANSCH: Städfirma

  Kampanjsida

  När ni marknadsför er så är det viktigt att kunden får den information den förväntar sig. Därför kan det vara viktigt att ha en kampanjsida som en landningssida.

  För att genomföra en digital kampanj på ett smart sätt gäller det att vara tydlig med vad man vill förmedla och vad man vill att besökaren ska göra. Ett enkelt och effektivt sätt är att skapa en kampanjsida med ett tydligt syfte och en call-to-action.
  Pris 8000 kr. I priset ingår att sidan ligger kvar i max tre månader.

  Kontakta oss

  Du har säkert önskemål och tankar om design och funktion utifrån er verklighet. Eller passar något av våra paket ditt behov?

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

  Kontakta annars direkt vår digitala mediespecialist Jesper för att veta mer hur vi kan hjälpa till med er hemsida.

  Jesper Liljegren
  0480-591 03
  jesper.liljegren@barometern.se

   

  Vanliga frågor och svar

  • Hur lång tid tar det tills vi har en färdig hemsida?
  • Det beror på vad vi ska göra. Varje kund har helt olika behov. En skräddarsydd hemsida gör vi helt efter dina önskemål och behov, där vi gör design och utvecklar från grunden. Leveranstid kan variera, men normalt är 2 – 4 månader. Med våra flexpaket använder vi en mall med flera valmöjligheter. Eftersom den utgår från en mall går den också snabbare att leverera. Normal leveranstid på flexpaket är 4 – 6 veckor från inlämnat material.

  • Vad kostar det?
  • Vi behöver lyssna in dina behov och önskemål för att ge bästa anpassade pris för din verksamhet.

   Om vi vet en budget kan vi titta på vad som är möjligt att göra utifrån den. Hör av dig så tar vi fram en offert till dig. Vi har dock fasta priser på våra paket som du kan läsa om här på sidan.

  • Vi har inga bra bilder och har inte tid att skriva texter.
  • Vi har flera duktiga kreatörer som kan hjälpa till med foto och film. Likaså gäller texterna, där du kan välja mellan att vi skriver från grunden utifrån en intervju med er, eller att vi optimerar de texter ni själva skriver.

  • Behöver jag verkligen en hemsida, räcker det inte med att mitt företag finns på Facebook?
  • Ja, du behöver en hemsida också. Människor googlar efter information om företag och deras produkter och tjänster. Det visar hur viktigt det är för dig att synas bland sökresultaten och den möjligheten ger en hemsida. En hemsida ger också företag en ökad trovärdighet jämfört med de verksamheter som endast finns på sociala medier. Med en hemsida har du också möjligheter som inte finns på en Facebooksida. Du styr över hur ditt innehåll presenteras och du kan använda din egen grafiska profil. Genom att ha en bra och genomtänkt hemsida så kan du även rikta och optimera dina digitala marknadsföringsinsatser på ett mycket bättre sätt.

  • Kan jag uppdatera min hemsida själv när den är klar?
  • Absolut! Din hemsida byggs i WordPress som är ett enkelt och användarvänligt verktyg att lära sig. Efter att din hemsida är lanserad genomför vi en utbildning med dig där vi går igenom hur du uppdaterar på egen hand. I årsavtalet med uppgraderingar och webbhotell ingår även support i handhavandet av WordPress. Vill du inte göra det själv, eller om du inte har tid, så kan vi hjälpa till mot en timdebitering.

  • Vad händer med min nuvarande hemsida om ni gör en ny?
  • Du kommer aldrig stå utan någon hemsida under processen. Din befintliga sida finns kvar tills vi gjort klart vårt arbete med design och utveckling. Då pekar vi om hemsidan så att det är den nya som går live.

  • Sökoptimeras min hemsida?
  • Ja, alla hemsidor vi bygger kodas och förbereds på ett SEO-vänligt sätt som följer Googles guidelines och som skapar förutsättningar till ett mer omfattande SEO-arbete. Det allra bästa är att arbeta med SEO från början och här hjälper vi gärna till! Gota Media erbjuder olika typer av SEO-paket beroende på ditt behov.

  • Hur gör jag om jag behöver extra hjälp?
  • Vår support är tillgänglig varje vardag mellan 09.00-16.00. Du kan alltid välja mellan att ringa och maila till oss. Vi svarar alltid inom två arbetsdagar. I uppgraderingsavtalet med webbhotell ingår support och guidning i WordPress för dig.

  • Vi har redan en hemsida, kan ni hjälpa till att bygga om delar av den?
  • Vi bygger inte om delar av en befintlig hemsida. Då vi inte vet hur koden är byggd är det enklare och kommer i slutändan spara mer tid om vi får göra om den. Det tjänar du på!

  • Vad ingår i årskostnaden?
  • Vi är stolta när vi presenterar hur din hemsida tas omhand. Vi hostar din hemsida på en molnbaserad och driftsäker lösning som garanterar högklassig säkerhet, snabba laddningstider och säkerhetskopiering dagligen.

   Vi genomför uppgraderingar av WordPress och installerade plugins varje månad, vilket förlänger hemsidans livslängd, minskar risken för funktionsproblem, höjer säkerheten på hemsidan samt minskar risken för intrång. Vår personliga support finns här för dig mån-fre 9-16. Supporten som ingår i årsavtalet omfattar hjälp med handhavandet av WordPress, så att du kan administrera din hemsida när som helst.